Home»Projektek»Virágos Kolozsvár - 2019»Szépítsünk együtt!

Szépítsünk együtt!

A Kolozsvári Városszépítő Egylet idén immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Virágos Kolozsvár versenyt, melynek keretében arra buzdítjuk a Kincses Város polgárait, hogy közösen cselekedjünk egy szebb, esztétikusabb, a szemet és a lelket egyaránt megörvendeztető városképért. Ha mindenki a saját közvetlen környezetére egy kicsit is odafigyel, az összkép jelentős mértékben változni fog.

Amennyiben sikerült érdeklődését felkeltenünk és Ön is a mozgalom részese kíván lenni, az alábbiak szerint kell eljárnia:

1. Feldíszített ablakát, erkélyét, házának virágos homlokzatát, udvarát vagy a tömbház előtti zöld övezetet fotózza le, majd az elkészített fotókat (max. 5-öt) töltse fel a következő linkre: http://varosszepito.ro/palyazasi-urlap.html

2. A fotó(k) feltöltésével egyidőben adja meg címét, telefonszámát és e-mail címét, hogy a verseny eredményeiről, valamint az egyesületünk újabb projektjeiről időben értesíteni tudjuk.

3. Pályázni (fotókat feltölteni) lehet 2019. augusztus 30-ig.

4. Eredményhirdetés várható időpontja: 2019. szeptember folyamán.

5. További részletek a projektről és az egyesületről elérhetők a projekt Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/viragos.kolozsvar/.