Home»Projektek»Virágos Kolozsvár - 2018»Öltöztessük együtt virágba Kolozsvárt!

Öltöztessük együtt virágba Kolozsvárt!

"Egy város egyben táj is, amelyet manapság többnyire a fehér, a vörös, a szürke – a kő, a tégla, a beton, és egyre kevésbé a zöld jellemez" - ez volt az a mondat, amivel a tavalyi versenyünket beharangoztuk. Felbuzdulva a tavalyi sikeren és projekt pozitív fogadtatásán, a Kolozsvári Városszépítő Egylet úgy döntött, hogy az idén is meghirdeti a  Virágos Kolozsvár versenyt, melynek keretében arra buzdítjuk a Kincses Város polgárait, hogy közösen cselekedjünk egy szebb, esztétikusabb, a szemet és a lelket egyaránt megörvendeztető városképért. Ha mindenki a saját közvetlen környezetére egy kicsit is odafigyel, az összkép jelentős mértékben változni fog.

Amennyiben sikerült érdeklődését felkeltenünk és Ön is a mozgalom részese kíván lenni, az alábbiak szerint kell eljárnia:

1. Feldíszített ablakát, erkélyét, házának virágos homlokzatát, udvarát vagy a tömbház előtti zöld övezetet fotózza le, majd az elkészített fotókat (max. 5-öt) töltse fel a következő linkre: http://varosszepito.ro/palyazasi-urlap.html

2. A fotó(k) feltöltésével egyidőben adja meg címét, telefonszámát és e-mail címét, hogy a mozgalom és a verseny eredményeiről, valamint az egyesületünk újabb projektjeiről időben értesíteni tudjuk.

3. Pályázni (fotókat feltölteni) lehet 2018. július 30-ig.

4. Eredményhirdetés várható időpontja: 2018. szeptember közepe.

5. További részletek a projektről és az egyesületről elérhetők a projekt Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/viragos.kolozsvar/.

6. Ha bármi kérdése van, forduljon bizalommal hozzánk az office@varosszepito.ro e-mail címen.