Home»Hírek»A díjátadó gála pillanatai

A díjátadó gála pillanatai

Október 24-én a Vallásszabadság Házában ünnepélyes díjátadó gála keretében köszöntöttük az idei városszépítőket. Az esemény Szenkovics Dezső egyesület elnök és Oláh Emese alpolgármester köszöntésével kezdődött, majd a zsűritagok egyenként bemutatták és kielemezték a nyertes pályaműveket. A díjátadót követően elhangzott Szövérdi Csilla és Zsigmond Ágnes hegedűjátéka.

Reméljük, hogy 2020-ban is újra találkozunk és együtt tudjuk majd a városunkat szépíteni, élhetőbbé tenni. Külön köszönetünket fejezzük ki a zsűri tagjainak, partnereinknek és minden önkéntesnek, aki lelkes munkájával hozzájárult az idei év sikeréhez. #együttszépítjükavárost 2020-ban is!

Fotók: Vakarcs Lóránd

 

A díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanataiA díjátadó gála pillanatai