Home»Hírek

Hírek

A díjátadó gála pillanatai

Október 24-én a Vallásszabadság Házában ünnepélyes díjátadó gála keretében köszöntöttük az idei városszépítőket. #együttszépítjükavárost 2020-ban is! 

Lezárult a Virágos Kolozsvár verseny

Harmadik alkalommal hirdette meg a Kolozsvári Városszépítő Egylet a Virágos Kolozsvár versenyt 2019. május 30. – szeptember 15. közötti időszakban, amely révén arra hívta Kolozsvár lakosságát, hogy virágokkal borítsa be ablakait, teraszait, homlokzatait, és vegyen részt a külvárosi kertek és tömbházak előtti zöldövezetek gondozásában.

Virágos Kolozsvár mozgalom díjátadó gálája

Sok szeretettel várunk mindenkit október 24-én a Kolozsvári Városszépítő Egylet Virágos Kolozsvár mozgalmának díjátadó gálájára a Vallásszabadság Háza (Bulevardul 21 Decembrie 1989, 14.) dísztermébe. 

Meghosszabbított pályázási lehetőség

Az elmúlt időszakban zajlott rendszerhiba miatt rosszul működött a weboldalunk képfeltöltő alkalmazása. Mára viszont megoldódott a probléma, és ahogy ígértük, meghosszabbítjuk a verseny időtartamát. A Virágos Kolzosvár mozgalom tehát szeptember 15-ig tart. Várjuk virágos képeiket!

Augusztus 26-án zárul a Virágos Kolozsvár verseny

Még két nap és véget ér a Kolozsvári Városszépítő Egylet által meghirdetett verseny.

Második alkalommal jelentkezik a Virágos Kolozsvár projekt

A Kolozsvári Városszépítő Egylet immár második alkalommal hirdeti meg a Virágos Kolozsvár versenyt.

Mozgóképes összefoglaló a díjátadásról

Tekintse meg a Virágos Kolozsvár Mozgalom díjátadó ünnepsége alkalmával készült kisfilmünket.

Hivatalosan is lezárult a Kolozsvári Városszépítő Egylet Virágos Kolozsvár projektje

A Kolozsvári Városszépítő Egylet által szervezett Virágos Kolozsvár Mozgalom az október 10-i díjátadást követően hivatalosan is lezárult. A rendezvény keretében a legszebb erkély, legszebb homlokzat és legszebb ablak kategóriák nyerteseit jutalmazták, illetve különdíjakat is kiosztottak.

Már csak öt nap a díjátadóig!

Kolozsvári Városszépítő Egylet Virágos Kolozsvár mozgalmának nyerteseit október 10-én, 18 órától díjazzák a Szentegyház (Iuliu Maniu) utca 4. szám alatti kiállítótérben. 

Megszületetett a döntés!

Szeptember 20-án a Kolozsvári Városszépítő Egylet által felkért zsűri meghozta döntését a Virágos Kolozsvár mozgalom által meghirdetett legszebb erkély, ablak és homlokzat kategóriákban. Most felfedjük a nyertes pályázatokat!