Varosszepito

Politica de confidențialitate

Clauză privind protecția datelor cu caracter personal

Scopul acestui document este de a vă oferi informații adecvate cu privire la datele care pot fi prelucrate, stocate și transmise atunci când utilizați formularul de contact de pe site-ul https://varosszepito.ro/ (denumit în continuare „Site”).

  1. OPERATORUL DE DATE

Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului (denumită în continuare „Operatorul”) se angajează să prelucreze în mod legal și corespunzător informațiile colectate despre dumneavoastră, inclusiv, în special, datele care identifică sau pot identifica persoane fizice (denumite în continuare „date”).

  1. DATELE COLECTATE ATUNCI CÂND SE UTILIZEAZĂ FORMULARUL DE CONTACT

Categorii de date prelucrate

Următoarele date sunt colectate ca urmare a utilizării formularului de contact (https://varosszepito.ro/kapcsolat/): numele, adresa de e-mail, obiectul mesajului și conținutul căsuței de mesaje.

Utilizarea datelor

Datele menționate mai sus sunt prelucrate pentru a răspunde la întrebarea/solicitarea dvs. și pentru a vă oferi informațiile corespunzătoare.

Transmiterea datelor

Operatorul de date nu vinde datele colectate. Transmitirea datelor este limitată la următoarele cazuri:

Furnizorii operatorului, cum ar fi companiile de găzduire web, furnizorii de servicii de e-mail, furnizorii de servicii de analiză sau de tehnologie a informației, pot fi destinatari ai datelor.

În plus, în conformitate cu legislația română aplicabilă sau cu alte norme aplicabile, destinatarii datelor pot fi organe de aplicare a legii sau alte autorități guvernamentale.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor

Temeiul juridic al prelucrării este interesul legitim al Operatorului de a oferi utilizatorilor informații și asistență corespunzătoare.

  1. STOCAREA DATELOR

Datele vor fi stocate până la atingerea scopurilor menționate mai sus sau până la îndeplinirea obligațiilor legale.

  1. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Dacă doriți să vă exercitați drepturile de acces, rectificare, ștergere sau orice alte drepturi prevăzute în Regulamentul general privind protecția datelor, vă rugăm să contactați Operatorul de date la următoarea adresă: varosszepitoegylet@gmail.com.

  1. ACTUALIZAREA AVIZULUI DE CONFIDENȚIALITATE

Ultima dată de actualizare a acestui document de informare este 26 iunie 2023. Pentru a vă ține la curent cu modificările privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă recomandăm să vizitați periodic această pagină.