Varosszepito

Adatvédelmi záradék

Ezen dokumentum célja, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtson arról, hogy a https://varosszepito.ro/ honlapon (a továbbiakban Honlap) a kapcsolati űrlap használata milyen adatok kezelésével járhat, hogyan tároljuk és miként osztjuk meg ezeket.


  1. AZ ADATKEZELŐ

A Kolozsvári Városszépítő Egyesület (a továbbiakban „Adatkezelő”) elkötelezett az Önről gyűjtött információk törvényes és megfelelő kezelése iránt, ideértve különösen azokat az adatokat, amelyek a természetes személyeket azonosítják vagy azonosíthatják (a továbbiakban „adatok”).


  1. A KAPCSOLATI ŰRLAP HASZNÁLATA SORÁN GYŰJTÖTT ADATOK

A kezelt adatok kategóriái

A kapcsolati űrlap (https://varosszepito.ro/kapcsolat/) használata következtében a következő adatok kerülnek rögzítésre: név, e-mail cím, tárgy és az üzenetdoboz tartalma.


Az adatok felhasználása

A fent említett adatokat az Ön kérdésének/kérésének megválaszolása, illetve a felhasználók megfelelő informálása érdekében kezeljük.


Az adatok továbbítása

Az adatkezelő nem értékesíti a gyűjtött adatokat. Az adatok továbbítása a következő esetekre korlátozódik:

Az adatkezelő beszállítói, mint például a web-hosting cégek, e-mail szolgáltatók, elemző vagy információtechnológiai szolgáltatók lehetnek az adatok címzettjei.

Továbbá, a hatályos román törvényeknek vagy más alkalmazandó előírásoknak megfelelően, az adatok címzettjei a bűnüldöző vagy egyéb kormányzati szervek lehetnek.


Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja az Adatkezelő arra vonatkozó jogos érdeke, hogy a Felhasználóknak megfelelő tájékoztatást és segítséget tudjon nyújtani.


  1. AZ ADATOK TÁROLÁSA

Az adatok tárolása a fent említett célok megvalósításáig, illetve a jogszabályi kötelezettségek teljesítéséig történik.


  1. AZ ÉRINTETTEK JOGAI

Amennyiben a hozzáféréshez, helyesbítéshez, törléshez való jogát vagy más az Általános adatvédelmi rendeletben meghatározott jogát szeretné érvényesíteni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Adatkezelővel a következő címen: varosszepitoegylet@gmail.com.


  1. AZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FRISSÍTÉSE

Jelen tájékoztató utolsó frissítésének dátuma: 2023. június 26. Időről időre ennek tartalma felülvizsgálatra kerül. Annak érdekében, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon a személyes adatok kezelését érintő változásokról, ajánlott időközönként ezen oldal meglátogatása.