Varosszepito

Viragos Kolozsvar VII kiadas weboldal slider 3960x1250 01
Viragos Kolozsvar VII kiadas weboldal slider 3960x1250 02

Hírek

Minden, ami újdonság

Aktuális projektjeink

Minden, amiben részt vehet

Hatodik alkalommal indul a Virágos Kolozsvár városszépítési vetélkedő

2022. július 1. – szeptember 30. között hatodik alkalommal hirdetjük meg a a Virágos Kolozsvár vetélkedőt,

Ötödik alkalommal pályázhat a Virágos Kolozsvár vetélkedőn

2021. szeptember 9.– október 3. között ötödik alkalommal hirdeti meg a Kolozsvári Városszépítő Egylet a Virágos Kolozsvár versenyt.

Negyedik alkalommal hirdetjük meg a Virágos Kolozsvár versenyt

Idén, augusztus 17. – szeptember 30. között immár negyedik alkalommal hirdeti meg a Kolozsvári Városszépítő Egylet a Virágos Kolozsvár versenyt.

Harmadik alkalommal hirdettük meg a Virágos Kolozsvár versenyt

A Kolozsvári Városszépítő Egylet idén immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Virágos Kolozsvár versenyt.

A Városszépítő Egyletről

Magunkról röviden…

A Kolozsvári Városszépítő Egylet újraalakításának gondolata Gergely Balázs nevéhez fűződik. A történet kezdete valamikor a 2016. évre tehető, amikor az ő kezdeményezésére ült össze néhány kolozsvári magyar fiatal és kezdtek el arról beszélgetni, hogy Kolozsvár, a látványos gazdasági és infrastrukturális fejlődés ellenére, vagy éppen annak köszönhetően, kezdi elveszíteni az élhető, szerethető, kellemes és esztétikus mivoltát. Ez a kezdeti felismerés vezetett oda, hogy a kezdeményező csapat egyre bővülni kezdett, egyre több ember kezdte elfogadni és osztani azt az elképzelést, hogy annak érdekében, hogy Kolozsvár méltó lehessen a Kincses Város névhez, szükség lenne olyan projektekre, amelyek a városszépítés, az élhetőbb környezet, az esztétikus városkép területén hoznának valami újat. A kezdeményezéstől az egyesület bejegyzéséig eltelt mintegy másfél év alatt összeállt az alapítók köre, megszülettek az első projekt ötletek és bejegyzésre került az egyesület is. Tovább>>