Varosszepito

Viragos Kolozsvar VII kiadas FB cover 2050x780 HU 03
Viragos Kolozsvar VII kiadas weboldal slider 3960x1250 02

Hírek

Minden, ami újdonság

Aktuális projektjeink

Minden, amiben részt vehet

Hatodik alkalommal indul a Virágos Kolozsvár városszépítési vetélkedő

2022. július 1. – szeptember 30. között hatodik alkalommal hirdetjük meg a a Virágos Kolozsvár vetélkedőt,

Ötödik alkalommal pályázhat a Virágos Kolozsvár vetélkedőn

2021. szeptember 9.– október 3. között ötödik alkalommal hirdeti meg a Kolozsvári Városszépítő Egylet a Virágos Kolozsvár versenyt.

Negyedik alkalommal hirdetjük meg a Virágos Kolozsvár versenyt

Idén, augusztus 17. – szeptember 30. között immár negyedik alkalommal hirdeti meg a Kolozsvári Városszépítő Egylet a Virágos Kolozsvár versenyt.

Harmadik alkalommal hirdettük meg a Virágos Kolozsvár versenyt

A Kolozsvári Városszépítő Egylet idén immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Virágos Kolozsvár versenyt.

A Városszépítő Egyletről

Magunkról röviden…

A Kolozsvári Városszépítő Egylet újraalakításának gondolata Gergely Balázs nevéhez fűződik. A történet kezdete valamikor a 2016. évre tehető, amikor az ő kezdeményezésére ült össze néhány kolozsvári magyar fiatal és kezdtek el arról beszélgetni, hogy Kolozsvár, a látványos gazdasági és infrastrukturális fejlődés ellenére, vagy éppen annak köszönhetően, kezdi elveszíteni az élhető, szerethető, kellemes és esztétikus mivoltát. Ez a kezdeti felismerés vezetett oda, hogy a kezdeményező csapat egyre bővülni kezdett, egyre több ember kezdte elfogadni és osztani azt az elképzelést, hogy annak érdekében, hogy Kolozsvár méltó lehessen a Kincses Város névhez, szükség lenne olyan projektekre, amelyek a városszépítés, az élhetőbb környezet, az esztétikus városkép területén hoznának valami újat. A kezdeményezéstől az egyesület bejegyzéséig eltelt mintegy másfél év alatt összeállt az alapítók köre, megszülettek az első projekt ötletek és bejegyzésre került az egyesület is. Tovább>>