Varosszepito

Clujul cu flori – ediția V

 1. Pentru al cincilea an consecutiv, Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului dă startul concursului ’’Clujul cu flori’’, proiect ce se va derula în perioada 9 septembrie – 3 octombrie 2021 și care îi invită pe locuitorii Clujului să continue și anul acesta transformarea orașului într-un spațiu mult mai plăcut vederii prin decorarea ferestrelor, balcoanelor și grădinilor cu flori.

  Clujenii pot intra în concurs în două moduri: fie prin înscrierea proiectelor florale pe site-ul https://orasulfrumos.ro/clujul-cu-flori-2021.html, fie prin trimiterea imaginilor cu amenajărilor lor peisagistice în mesaj privat pe paginile de Facebook (română, maghiară) ale proiectului: www.facebook.com/clujulcuflori / www.facebook.com/viragos.kolozsvar

  Premiile care se vor acorda anul acesta vor recompensa:

  • cea mai frumoasă fațadă de casă

  • cel mai frumos balcon

  • cea mai frumoasă grădină / curte / spațiu verde din fața blocului

  • cea mai frumoasă grădină urbană de plante aromatice și legume sau fructe

  • cel mai frumos proiect floral din județul Cluj

  Va exista, de asemenea, un premiu special oferit de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului.

  Desemnarea proiectelor câștigătoare se va face în luna octombrie. Criteriile de jurizare vor ține cont în special de amplasarea, cromatica şi formele în care au fost aranjate florile, diversitatea florilor folosite și maniera în care acestea se armonizează cu mediul în care au fost amplasate.

Leave a comment